Termeni si Conditii

Booking Terms & Conditions

Vă mulțumim că folosiți VAIN!

VAIN este o platformă care are următoarele funcționalități: Agendă Digitală pentru programări, sistem de păstrare al datelor despre clienți (nume, prenume și număr de telefon) SMS automat,postări de anunțuri promovate și noutăți, funcții de programare normală sau automata ș.a.m.d.

Vain vă oferă o platformă de programări, care vă permite să descoperiți spa-uri, saloane de înfrumusețare și alte servicii similare și să vă faceți programări online. Puteți achiziționa sau rezerva un serviciu partener făcându-vă o rezervare fie pe website-ul Vain, fie prin aplicația VAIN.

VĂ RUGĂM CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE CU ATENȚIE. ACEASTA ESTE O ÎNȚELEGERE LEGALĂ ÎNTRE PLATFORMA VAIN ȘI DUMNEAVOASTRĂ, CARE DICTEAZĂ FOLOSIREA ACESTOR SERVICII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ PRIN EXECUTAREA UNEI ÎNȚELEGERI TIP ABONAMENT. FOLOSIREA SERVICIILOR DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ SIMBOLIZEAZĂ ÎNȚELEGEREA ȘI ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR DETALIAȚI ÎN ACEST DOCUMENT, PRECUM ȘI CONFIRMAREA FAPTULUI CĂ AVEȚI CEL PUȚIN 18 ANI ÎMPLINIȚI. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU VREUN PUNCT DIN ACEȘTI TERMENI, NU AVEȚI DREPTUL DE A FOLOSI SERVICIILE.

Dacă acceptați acești Termeni și Condiții și folosiți serviciile în numele unei companii, organizații, guvern sau altă entitate legală, confirmați companiei noastre că sunteți îndreptățit legal să faceți asta.
Serviciile sunt protejate de legea privind drepturile de autor și de tratate internaționale în vederea drepturilor de autor, precum și de legile și tratatele legate de proprietatea intelectuală. Reproducerea neautorizată sau distribuirea serviciilor (orice parte din ele) poate rezulta în penalizări legale serioase și va fi persecutată pe cât permite legea.
Serviciile sunt autorizate, dar nu vândute.

VAIN („noi”, „nostru” pe scurt) asigură site-ul web VAIN și aplicația mobilă VAIN pentru a ușura programarea online și a te pune în contact cu mai mulți Parteneri. Site-ul VAIN și Aplicația Mobilă VAIN includ o listă de Servicii Partenere consolidată, pe care o puteți vizualiza și folosi pentru a vă face programări prin aplicația VAIN.

VAIN își rezervă dreptul de a dezactiva Contul unui Client VAIN în cazul în care acesta a încălcat Termenii și Condițiile și/sau în cazul în care utilizatorul are un comportament nepotrivit, abuziv sau în orice alt fel inacceptabil față de un Partener VAIN sau față de angajații noștri.
Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Serviciile publicate pe platforma VAIN sunt puse la dispoziție de către Partenerii VAIN , și nu de noi. Acești Parteneri, și nu VAIN , sunt responsabili pentru serviciile de comunicare cu clienții legate de Serviciile Partenere, lucru care include natura, calitatea și conținutul Serviciilor, precum și orice dispută în privința programărilor, rezervărilor, anulărilor, rambursării, modificărilor, funcționalității precum și orice problemă întâlnită în interacțiunea cu personalul Serviciului Partener sau cu politicile lor.

Toate Serviciile Partener oferite spre achiziționare pe site-ul VAIN sau aplicația VAIN sunt oferite de VAIN în numele Partenerilor săi. VAIN preia și finalizează programările dumneavoastră. Prin urmare, nu noi suntem responsabili pentru Serviciile Partenere rezervate prin serviciile de rezervare VAIN .

Apreciem întotdeauna feedback-ul dumneavoastră precum și orice alte sugestii ați putea avea pentru VAIN , dar trebuie să înțelegeți că avem dreptul să folosim aceste sugestii și că dumneavoastră ne oferiți drepturile asupra acestor sugestii fără vreo obligație de a vă compensa pentru ele (la fel cum dumneavoastră nu aveți vreo obligație de a le oferi)

Definitii si interpretare

‘’ VAIN (“noi”, „nostru” pe scurt)’’- prin VAIN se înțelege site-ul web și aplicația mobilă disponibile pe multiple platforme si VAINtech Project SRL.
Contul VAIN ” sau ‘’Cont’’ – se referă la contul creat de dumneavoastră pe site-ul sau aplicația VAIN , care conține informații precum numele, istoricul programărilor, poze și informații de contact.
Aplicație” – se referă la aplicația software mobilă VAIN prin care toate sau unele dintre serviciile noastre pot fi accesate de dvs.;
Site-ul VAIN ” / „site’’ – se referă la site-ul web https://vain.ro, accesibil prin orice browser web sau prin aplicația noastră din magazinul Apple sau magaziunul Google Play.
Serviciile de Plată VAIN ”- se referă la serviciile online de plată care sunt disponibile anumitor Parteneri VAIN pe site-ul web.
Serviciile Partenere” sau „Servicii’’ – se referă la orice produse, bunuri sau/și servicii oferite de un Partener către achiziționare sau rezervare pe site-ul VAIN sau aplicația VAIN .
„Factura electronică’’ – este metoda de înștiințare de plată în aplicație sau pe site.
Profesionist’’ / „Partener’’ – se referă la stilistul sau salonul de înfrumusețare care oferă servicii prin VAIN .
Client’’ – se referă la utilizatorul VAIN care caută să se programeze la un Profesionist. Clientul nu poate oferi servicii.
„Taxele de subscripție’’- sunt plați lunare recurente pentru Agenda Digitală + 100 sms-uri.

Subscripție’’- este acordul de a folosi Agenda Digitală lunar.

‘’Taxe’’ – se referă la plățile făcute pentru serviciile care nu au legătură cu subscripția (ex. anunțuri promovate, SMS).

Compania’’- se referă laVAINtech Project SRL.

‘’Credit VAIN ’’- se referă la moneda de referință în VAIN ,care poate fi cumpărată de către profesionist cu bani reali și consumată în aplicație.

’Bonus/Bonusuri’’- sunt beneficii oferite gratuit profesionistului de către VAIN .

Termenii de Serviciu pentru Profesioniști

Toate Serviciile Partenere prezentate pe site-ul sau pe aplicația VAIN sunt supuse disponibilității. Imaginile și/sau descrierile folosite pe site-ul și pe aplicația VAIN au caracter informativ, iar Serviciile Partenere actuale pot fi diferite de aceste imagini și/sau descrieri. Rugăm Serviciile Partenere să se asigure că informația pe care aceștia o oferă prin site-ul sau aplicația VAIN este corectă, completă și nu are caracter înșelător. În același timp, nu putem verifica informația pe care Partenerii ne-o oferă. De aceea va fi responsabilitatea fiecărui partener să se asigure că Serviciile Partenere oferite de acesta pe site-ul sau platforma VAIN sunt disponibile și descrise corect.

Taxe și Plăți
Taxe
Sunteți de acord să plătiți Taxele de Subscripție VAIN și orice alte taxe aplicabile, în funcție de alegerile dumneavoastră. Toate taxele au caracter ne-returnabil și ne-transferabil cu excepția celor specificate în Termenii de Serviciu.

Subscripția dvs începe în ziua în care vă înregistrați pentru o Subscripție. Cu excepția cazului în care vi se va comunica altceva, durata unei subscripții este de o lună („Perioada de Subscripție”) și va fi reînnoită lunar în mod automat până când vom anula Subscripția sau până când dvs ne înștiințați prin funcția Contact sau prin e-mail ([email protected]) că doriți să încheiați Subscripția dvs curentă. Veți primi factura atunci când Perioada de Subscripție se termină. Ne rezervăm dreptul de a modifica momentul emiterii facturii. Sunteți de acord că suma facturată dvs poate varia de la lună la lună, în funcție de ofertele promoționale și/sau adăugarea sau modificarea planului de Subscripție. De asemenea, îi permiteți companiei să vă taxeze pentru aceste sume diferite în funcție de nevoie.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile Serviciilor de Subscripție în orice moment. VAIN poate, din timp în timp, să ofere abonamente de testare limitate care să includă access gratuit sau cu un preț redus la Serviciile de Subscripție în perioada respectivă. Fiecare abonament de testare se va transforma automat într-unul obișnuit în cazul în care subscripția nu este anulată la timp.

Data scadentă a facturii/facturării este de 7 zile de la data emiterii facturii electronice de plată.
Plata serviciului contractat în VAIN de către Client se face la locul de desfășurare a serviciului Profesionistului.

Puteți primi mesaje incluzând (însă nu limitate la) cereri legate de programări, rezervări făcute, reamintiri pentru programări, sfaturi, și chitanțe pentru plăți. Dacă aveți orice întrebare despre planul dvs de plată, vă rugăm să ne contactați. Pentru toate întrebările legate de serviciile oferite, puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

Ramburs

Cererea de rambursare se face pe email la adresa [email protected].
O cerere de rambursare poate fi făcută numai pentru creditele disponibile (credite > 0) în VAIN ale deținătorului contului.
După ce cererea a fost procesată, banii vor fi trimiși prin transfer bancar.
Rambursarea se realizează în maxim 30 zile după aprobarea cererii.
Profesionistul este obligat să furnizeze datele bancare pentru a se putea efectua rambursarea.
După rambursare,creditul VAIN va fi actualizat în aplicație iar serviciile vor fi modificate în funcție de creditul disponibil.
Rambursarea nu poate fi făcută pentru creditele gratuite primite.

Bonusuri VAIN

Nu pot fi valorificate în afara VAIN (Ramburs) întrucât au fost primite gratuit.
Nu se pot transfera de la un utilizator la altul.
În eventualitatea în care un profesionist are servicii bonus și servicii plătite (credit),serviciile plătite (credit) vor fi consumate înainte serviciilor bonus.
Bonusurile expiră la 6 luni de la data primirii acestora.
Ne rezervăm dreptul de a refuza acordarea bonusurilor anumitor Profesioniști dacă noi considerăm că se încalcă Termenii și Condițiile de utilizare.

Conturi

Înregistrare Cont

Prin crearea unui Cont ca Profesionist, confirmați că sunteți (sau în cazul în care sunteți un salon, confirmați că toți angajații și orice altă entitate care va oferi Servicii prin VAIN este) un profesionist autorizat și că informațiile cu privire la compania/afacerea dumneavoastră sunt corect reprezentate pe platforma VAIN . De asemenea confirmați că aveți autorizația necesară pentru a oferi Servicii de Stilizare acasă sau oriunde altundeca în afara locației oficiale a companiei, în cazul în care veți oferi astfel de Servicii de Stilizare prin VAIN .

VAIN își rezervă dreptul de a șterge sau ascunde orice informație incorectă, nevalabilă sau ilegală de pe profilul dvs, precum și dreptul de a șterge sau ascunde întregul profil, dacă e necesar.

Date personale

Informații demografice și alte informații de identificare personală pe care ni le dați în mod voluntar atunci când vă înscrieți la Serviciul nostru, cum ar fi:
-Numele dumneavoastră;
-Numărul dvs de telefon;
-Orice alte informații pe care le considerăm necesare pentru a vă oferi serviciile noastre sau pe care ni le furnizați în mod voluntar;
-Orice date personale dezvăluite în utilizarea de către dvs. a aplicației, cum ar fi prețurile serviciilor, numele clienților și numerele de telefon, programări și mesajele de reamintire.

Informațiile pe care le colectăm de la dvs., în măsura în care sunt private, sunt dezvăluite în Vain numai în conformitate cu Termenii și condițiile noastre .

Alte Date

Informațiile colectate automat de serverele dvs. atunci când accesați aplicația, cum ar fi:
-Adresa IP și cookie-urile;
-Datele privind utilizarea de către dvs. a Site-ului sau a aplicației;
-Statistici privind activitățile, cum ar fi numărul de mesaje trimise într-o lună;
-Acțiunile native care sunt parte integrantă a aplicației și a site-ului, prin intermediul fișierelor de jurnal de server;

Putem solicita accesul sau permisiunea pentru anumite funcții de pe dispozitivul dvs. mobil, incluzând (dar nu limitat la) contacte, poze și alte caracteristici ale dispozitivului dvs. mobil. Dacă doriți să modificați accesul sau permisiunile noastre, puteți face acest lucru în setările dispozitivului.

Dezvăluirea informațiilor dvs.

VAIN protejează informațiile personale. Nu vom vinde, distribui sau închiria nicio informație către terțe părți fără permisiunea dvs., cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să procedăm astfel.
Datele personale nu sunt niciodată vândute unor terțe părți.

Prin crearea unui cont VAIN (un „Cont”) și prin înregistrarea pentru o Subscripție și plătirea Taxei de Subscripție, primiți dreptul de a folosi Serviciile VAIN .
Procesul nostru de înregistrare vă va cere informații care includ numele și alte informații personale sau legate de afacerea dvs..

Prin înregistrarea unui Cont, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, valabile și complete despre dumneavoastră. De asemenea confirmați că nu veți omite voit și nu veți oferi vreo informație eronată în mod voit. Confirmați că veți corecta, dacă este necesar, orice informație greșită de pe profilul dumneavoastră sau că ne veți contacta imediat în vederea oricărei modificări necesare Datelor dvs de Înregistrare.
De asemenea, ne autorizați să verificăm Datele de Înregistrare. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau termina Contul oricărui utilizator care furnizează informații greșite, false sau incomplete, sau care nu respectă cerințele de înregistrare.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a menține VAIN sigur și lipsit de spam, însă nu putem garanta asta. Pentru a ne ajuta în această misiune, sunteți de acord să nu:

 • colectați informațiile Clienților sau să accesați Serviciile folosind mijloace automate (cum ar fi roboți de recoltare sau orice alt tip de roboți) fără permisiune.
 • desfășurați vreo activitate ilegală de marketing, cum ar fi o schemă piramidală, prin Serviciile noastre.
 • încărcați viruși sau alte feluri de cod malițios.
 • solicitați informații de logare, ID-ul de cont sau să accesați contul unei alte persoane.
 • intimidați sau să hărțuiți vreun Utilizator.
 • postați materiale care promovează ura, amenințătoare, pornografice sau care conțin nuditate sau violență grafică/gratuită.
 • oferiți sau să promovați servicii legate de consumarea de alcool sau orice fel de conținut interzis minorilor.
 • folosiți VAIN pentru a face ceva ilegal, înșelător, malițios sau discriminator.
 • faceți ceva care ar putea întrerupe sau deranja în orice fel buna funcționare a platformei VAIN sau a Serviciilor oferite, cum ar fi refuzarea unui serviciu.
 • facilitați sau încurajați încălcarea acestor Termenii de Serviciu.
 • creați rezervări false sau să faceți orice rezervare fără intenția de a participa.

Pentru a ne asigura că putem oferi un serviciu cât mai bun Utilizatorilor și Clienților noștri, trebuie să ne asigurăm că paginile noastre sunt cât se poate de corecte și actualizate. Pentru a ne ajuta în această misiune, vă angajați să:

 • vă mențineți Informațiile de Înregistrate corecte și actualizate;
 • vă mențineți ID-ul Contului și informațiile Contului confidențiale și să nu distribuiți informațiile dumneavoastră de conectare sau să permiteți altcuiva să acceseze Contul dumneavoastră, sau să facă/faceți orice altceva care ar putea compromite siguranța Contului dvs.

Încălcarea acestor restricții sau a oricăror altor condiții în acești termeni constituie o încălcare a acordului și poate conduce la VAIN să întreprindă toate sau oricare dintre următoarele acțiuni:
-retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dumneavoastră de a utiliza VAIN ;
-îndepărtarea imediată, temporară sau permanentă a oricărei postări sau materiale încărcate de dvs. pe site-ul nostru;

Notificări / SMS-uri

Prin accesarea site-ului/aplicației VAIN utilizarea acestora, cumpărarea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) către/de la VAIN , comunicarea se realizează în sistem electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificărilor pe cale electronică de la VAIN (mesaje, comunicări prin e-mail sau buletine informative în cazul abonării la acest serviciu). VAIN își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului contract fără o notificare prealabilă a clienților/utilizatorilor.

Ca parte a Serviciilor sale, VAIN le oferă Profesioniștilor opțiunea de a trimite SMS-uri și mesaje de Notificare Clienților lor din varii motive, cum ar fi pentru a le reaminti acestora de o programare deja existentă. Prin acceptarea acestor Termeni de Serviciu și prin utilizarea acestor instrumente, fiecare Profesionist confirmă că are acordul Clientului în a îi trimite astfel de notificări și SMS-uri și că fiecare Profesionist își asumă pe deplin responsabilitatea de a adera la preferințele fiecărui Client în privința unor astfel de notificări.
Ca întotdeauna, taxele pentru astfel de mesaje precum și prin utilizarea datelor se aplică pentru mesajele trimise din aplicația VAIN către Client, în mod automat. Puteți primi mesaje legate de, dar nu limitate la, programări, rezervări făcute și reamintiri pentru programări.
Prețul pentru aceste mesaje automate poate varia iar VAIN îl poate modifica fără a înștiința utilizatorii aplicației în prealabil.

Termenii de Serviciu pentru Clienți

Prin crearea unui cont VAIN (un „Cont”) primiti dreptul de a utiliza Serviciile oferite de VAIN , cu respectarea restricțiilor menționate în acești Termeni de Serviciu precum și orice alte restricții comunicate de noi dvs în scris. Procesul nostru de înregistrate vă va vere informații cum ar fi numele și orice altă informație cu caracter personal considerată necesară.

VAIN poate modifica acești Termeni de Serviciu din timp în timp și vă sfătuiește să recitiți periodic Termenii de Serviciu. Înțelegeți și confirmați că prin folosirea Serviciilor după ce Termenii de Serviciu s-au schimbat constituie acceptarea Termenilor modificați.

Serviciile Partenere pe care le puteți rezerva sau achiziționa prin VAIN nu ne aparțin. Suntem responsabili doar pentru pregătirea și finalizarea rezervării, și am fost împuterniciți de Partenerii noștri pentru a acționa ca agent comercial în numele lor.

Contractul pentru Serviciile Partenere este încheiat direct între dvs și Partenerul respectiv. Nu suntem răspunzători în vreun fel pentru Serviciile Partenere primite de la Partenerii noștri. Totuși, ne-ar plăcea să ne contactați în cazul un care experiența cu un Partener nu a fost satisfăcătoare, ca să vedem ce putem face pentru a evita neplăceri pe viitor.

Dacă sunteți un Client, aveți drepturi legal în cazul în care serviciile nu sunt îndeplinite cu destulă grijă sau îndemânare sau în cazul în care diferă de la descrierea oficială.
Dacă doriți să anulați Rezervarea VAIN , puteți face asta direct prin Site-ul VAIN sau prin Aplicația VAIN , sau contactând Partenerul în mod direct.

Cum procesăm datele personale:

Profesioniștii sau saloanele cărora le solicitați o programare online sau telefonic procesează datele individuale de utilizator în următoarele scopuri și în felul următor:
-Pentru notarea rezervărilor, astfel încât utilizatorul individual să aibă acces la facilități, locații și servicii;
-Exemplu: Profesionistul sau salonul notează programarea pe care o solicitați online sau telefonic în Agenda Digitală VAIN .
-Pentru configurarea și trimiterea de mementouri pentru rezervări ,solicitate online sau telefonic prin platforma VAIN sau alte platforme sociale;
-Pentru trimiterea mesajelor legate de programări specifice, solicitate online sau telefonic, prin platforma VAIN sau alte platforme sociale.

Rezolvarea Problemelor

Ne pasă de experiența dvs și vrem să ne asigurăm că menținem cele mai înalte standarde posibile. Dacă aveți orice fel de feedback sau ați dori să depuneți o plângere legată de vreunul dintre Partenerii noștri, vă rugăm:

• vorbiți direct cu Partenerul și rezolvați problema;
• lăsați o recenzie cinstită și/sau un rating pentru serviciile Partenerului pe platforma Fresha;
• contactați-ne prin email la [email protected].

Restricționarea Accesului

VAIN își rezervă dreptul de a restricționa total sau parțial accesul dvs la Serviciile VAIN dacă:
• Mențineți un istoric de prea multe rezervări anulate, nu mergeți la rezervări făcute, cereți prea multe rambursări sau orice altfel de tranzacții care afectează experiența Partenerilor noștri;
• Picați vreo verificare pentru acordarea creditului sau pentru prevenția fraudei desfășurate de Serviciile de Plată VAIN ;
• Avem motive suficiente pentru a suspecta că securitatea Contului de Client VAIN a fost compromisă;
• Mențineți un comportament nepotrivit, abuziv sau jignitor la adresa angajaților Fresha sau către angajații unui Partener, fie telefonic, prin e-mail, prin comunicarea în aplicația VAIN sau în mod direct la sediul Partenerului;
• Încălcați în orice alt fel Termenii și Condițiile;
• Considerăm că acțiunile dvs afectează în mod negativ calitatea Serviciilor VAIN .

Utilizarea Serviciilor; Limitări și Modificări aduse Serviciilor.

Ne rezervăm posibilitatea de a schimba, modifica, suspenda sau înceta parțial sau integral orice parte a Serviciilor în orice moment, cu sau fără motiv. Sunteți de acord și înțelegeți că funcționarea Serviciilor VAIN poate suferi dificultăți tehnice ocazional sau alte probleme, și că ar putea să nu decurgă neîntrerupt sau fără oarece erori și că VAIN nu este responsabil către dvs sau oricare alt utilizator pentru astfel de întreruperi, erori sau probleme sau chiar pentru o întrerupere a Serviciilor. VAIN nu are nicio obligație de a menține sau actualiza Serviciile sau să continue să producă și să lanseze versiuni noi ale Serviciilor.

Vom face eforturi de a menține Serviciile funcționale 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, cu excepția: (i) întreruperilor planificate (de care vom încerca să vă informăm cu minim 8 ore înainte); (ii) orice indisponibilitate cauzată de circumstanțe ce nu depind de noi, incluzând, dar nu limitate la, acte divine, acte guvernamentale, potop, incendiu, cutremur, răzvrătiri civice, acte de terorism, greve sau alte probleme legate de forța muncii sau întreruperi sau întârzieri cauzate de furnizorul de Internet.

Drepturi de Proprietate

Serviciile conțin tehnologie și conținut care aparțin companiei VAIN și sunt protejate prin drepturi de autor, patent, marcă înregistrată și alte legi. VAIN deține drepturile la proprietatea intelectuală protejată prin lege conținută în interiorul Serviciilor, incluzând dar nu limitat la design, grafică, logo-uri, funcționalitate și documentare (colectiv, „Proprietatea VAIN ”). Nu aveți dreptul de a copia, modifica sau reproduce în vreun fel nicio parte din Serviciile sau Proprietatea VAIN .

Pentru a opera Serviciile, VAIN trebuie să folosească o parte din Conținutul postat de dvs public. De aceea, postând, încărcând sau trimițând către VAIN (precum și făcând disponibil către uz public de către VAIN ) orice text, imagini, grafică, conținut audio sau video, incluzând conținutul protejat legal prin drepturi de proprietate intelectuală (colectiv, „Conținut”), confirmați că aveți drepturile necesare de a face asta. De asemenea, îi conferiți companiei VAIN dreptul non-exclusiv, transferabil, sub-licențiat, fără drepturi de autor și global, de a folosi, distribui, reproduce, modifica, adapta, îndeplini public, afișa public și de a crea conținut derivat din acest Conținut în legătură cu Serviciile și orice alte produse sau servicii afiliate, indiferent de forma media folosită sau dacă aceste produse sau servicii există sau urmează să fie produse în viitor. Vain își rezervă dreptul de a îndepărta, șterge, ascunde sau modifica orice imagine fără a vă notifica în prealabil.

VAIN își rezervă dreptul de a le trimite Clienților buletine informative din timp în timp în cazul în care aceștia au ales să primească așa ceva. Această comunicare va fi atent legată de modul în care fiecare Client folosește VAIN și va avea ca scop informarea Clienților despre cum să folosească Serviciile în mod optim.

Declinări de responsabilitate.

ÎNȚELEGEȚI CLAR ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ:
FOLOSIȚI SERVICIILE PE RĂSPUNDERE PROPRIE. SUNTEȚI RESPONSABIL ÎN ÎNTREGIME DE INTERACȚIUNILE CU ALȚI UTILIZATORI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ ESTE RESPONSABILITATEA DVS SĂ LUAȚI MĂSURILE DE PRECAUȚIE NECESARE ÎN INTERACȚIUNEA CU ALȚI CLIENȚI SAU PROFESIONIȘTI ȘI ÎN FURNIZAREA DE SERVICII DE STILIZARE. COMPANIA VAIN NU ESTE RESPONSABILĂ PENTRU PURTAREA, FIE ONLINE FIE OFFLINE, A UTILIZATORILOR SĂI. VAIN NU ARE NICIO OBLIGAȚIE SĂ MONITORIZEZE SAU SĂ PROTEJEZE UTILIZATORII, SĂ CEARĂ LĂMURIRI LEGAT DE MOTIVAȚIILE ACESTORA SAU DE TRECUTUL VREUNUI UTILIZATOR ȘI NICI SĂ ÎNCERCE SĂ VERIFICE INFORMAȚIA FURNIZATĂ DE UTILIZATOR. VAIN NICI NU ÎNDEPLINEȘTE ÎN MOD OBIȘNUIT ASTFEL DE SERVICII. NE REZERVĂM DREPTUL, DAR NU AVEM OBLIGAȚIA, DE A MONITORIZA DISPUTELE ÎNTRE DVS ȘI ALȚI UTILIZATORI. VĂ RUGĂM SELECTAȚI CU GRIJĂ INFORMAȚIA PE CARE O FACEȚI PUBLICĂ ÎN SERVICIILE DVS SAU PRIN SERVICIILE UNUI ALT UTILIZATOR. DECLINĂM ORICE RĂSPUNDERE, INDIFERENT DE NATURA ACȚIUNII, PENTRU ACTELE SAU OMISIUNILE UNOR PARTICIPANȚI SAU UTILIZATORI.
ESTE POSIBIL CA ALȚI UTILIZATORI SĂ OBȚINĂ INFORMAȚII DESPRE DVS PRIN MODUL ÎN CARE FOLOSIȚI SERVICIILE SAU SERVICIILE DE STILIZARE, ȘI CA PERSOANA RESPECTIVĂ SĂ FOLOSEASCĂ ASTFEL DE INFORMAȚII PENTRU A VĂ HĂRȚUI SAU VĂTĂMA. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU UZUL INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE FACEȚI PUBLICE PRIN SERVICIILE NOASTRE. ÎNȚELEGEȚI CĂ PRIN FOLOSIREA SERVICIILOR, INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL SAU INTIM VOR TRECE PRIN INFRASTRUCTURI TERȚE CE NU SUNT SUB CONTROLUL COMPANIEI VAIN. VAIN NU OFERĂ NICIO GARANȚIE ÎN LEGĂTURĂ CU RESPECTABILITATEA SAU SECURITATEA ACESTOR INFRASTRUCTURI.
SERVICIILE SUNT OFERITE AȘA CUM SUNT ȘI ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE.
VAIN ȘI REPREZENTANȚII AUXILIARI, PARTENERI, ANGAJAȚI, AGENȚI SAU REPREZENTANȚI AFILIAȚI DECLINĂ ORICE GARANȚIE DE VREUN FEL, FIE EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUZÂND DAR NU LIMITAT LA, GARANȚIILE SUGERATE DE VANDABILITATEA, CALIFICAREA PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU NEÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.
VAIN NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CĂ (I) SERVICIILE VOR FI LA NIVELUL AȘTEPTĂRILOR DVS, (II) UZUL ȘI ACCESUL LA ACESTE SERVICII VA FI NEÎNTRERUPT, OPORTUN, SIGUR SAU LIPSIT DE EROARE, (III) ORICE DEFECT SAU EROARE ÎN SERVICII VA FI CORECTATĂ, SAU CĂ (IV) SERVICIILE SAU ORICE SERER PRIN CARE ACCESAȚI ACESTE SERVICII, SUNT LIPSITE DE VIRUȘI SAU ORICE ALȚI COMPONENȚI MALIȚIOȘI.

VAIN NU OFERĂ GARANȚII DESPRE CALITATEA, ADECVAREA, SIGURANȚA, ÎNCADRAREA ÎN TIMP, DURABILITATEA, LEGALITATEA, SAU ORICE ALT ASPECT AL SERVICIILOR DE STILIZARE OFERITE SAU FURNIZATE DE PROFESIONIȘTI SAU CERUTE DE CLIENȚI PRIN SERVICIILE VAIN, FIE ÎN PUBLIC, ÎN PRIVAT, SAU ÎN INTERACȚIUNI OFFLINE. VAIN NU OFERĂ NICIO GARANȚIE DESPRE ACREDITAREA, ÎNMATRICULAREA SAU AUTORIZAREA LEGALĂ A VREUNUI PROFESIONIST.
ORICE MATERIAL DESCĂRCAT SAU OBȚINUT PRIN PLATFORMA SAU SERVICIILE VAIN ESTE ACCESAT ÎN ÎNTREGIME PE RĂSPUNDEREA DVS, IAR DVS VEȚI FI SINGURUL RESPONSABIL DE ORICE DEFECȚIUNE ADUSĂ COMPUTERULUI DVS SAU PIERDERE DE INFORMAȚIE CE REZULTĂ DIN DESCĂRCAREA ACESTOR MATERIALE.
NICIUN SFAT ȘI NICIO INFORMAȚIE, FIE VERBALĂ FIE SCRISĂ, OBȚINUTĂ DE DVS DE LA COMPANIA VAIN SAU PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR NU VA CREA VREO GARANȚIE LEGALĂ ÎN CAZUL ÎN CARE ACEASTA NU ESTE DEJA INCLUSĂ ÎN ACEȘTI TERMENI DE SERVICIU.

Informații generale

Interpretare – în locurile aplicabile, părțile din acești Termenii și Condiții care se adresează la singular își vor păstra înțelesul și valabilitatea și la plural și vice-versa. Cuvintele exprimate la masculin sunt aplicabile și la feminin și vice-versa. Limbajul folosit în acești Termeni și Condiții nu sugerează niciun afront la adresa identității sexuale sau a genului.

Încheiere – VAIN își rezervă dreptul de a încheia/termina Subscripția dumneavoastră, Contul sau uzul Serviciilor, dacă încălcați acești Termeni de Serviciu, sau din orice alt motiv considerat justificat de Companie. Dumneavoastră puteți încheia/termina acești Termeni de Serviciu în orice moment și/sau EULA (End-User License Agreement) prin dezactivarea Contului în orice moment.

Conținut – Când ștergeți Conținut, acesta este eliminat într-o manieră similară cu aceea a golirii fișierului Recycle Bin din calculatorul dumneavoastră. Totuși, înțelegeți că acest Conținut, deși eliminat, poate continua să existe în fișiere de rezervă pentru o perioadă finită de timp (dar acesta nu va fi disponibil altora). Orice Conținut postat de un Utilizator îi aparține persoanei respective. Puteți folosi Conținutul postat de dvs fără restricții. Puteți folosi Conținutul postat de alți utilizatori numai în modurile descrise în acești Termeni de Serviciu. VAIN își rezervă dreptul de a elimina sau ascunde orice Conținut din cadrul Serviciilor la discreție.

Confidențialitate

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice care să asigure securitatea informațiilor dumneavoastră în cazul unei pierderi accidentale, și împotriva accesului neautorizat, folosirii, alterării sau dezvăluirilor neautorizate. Totuși, nu putem oferi vreo garanție conform căreia persoane sau infrastructuri terțe nu vor reuși să înfrângă aceste măsuri de siguranță sau să folosească informațiile dumneavoastră cu scopuri nepotrivite. Sunteți de acord și înțelegeți că ne oferiți informațiile personale pe propria răspundere.

Dacă aveți vreo întrebare sau nelămurire legată de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].